Випускники Фастівського ліцею з поглибленим вивченням фізики і математики завітали до землевпорядників

November 20, 2017

       Організувала таку зустріч доцент кафедри землевпорядного проектування Тетяна Прядка. 18 юнаків та дівчат, які вирішили обрати для подальшого навчання НУБіП України, завітали до 6 навчального корпусу, щоб детальніше розпитати про не зовсім знайому їм спеціальність «Геодезія та землеустрій».


         Заступник декана Наталія Мединська ознайомила випускників з основними положеннями цьогорічної вступної кампанії, умовами навчання, запросила до навчання на підготовчому відділенні та розповіла про його переваги, а також анонсувала проведення предметної олімпіади. Зупинилась, власне, на престижності професії землевпорядника, перспективи працевлаштування.
         Ліцеїсти прийшли у робочий час, тому змогли взяти участь у навчальному процесі. Так, доцент кафедри геодезії та картографії Олексій Жук продемонстрував роботу сучасного геодезичного приладу – тахеометра. Вже через 10 хвилин учні зуміли взяти необхідні відліки. А доцент кафедри геоінформатики та дистанційного зондування Землі Антоніна Москаленко створила разом з майбутніми абітурієнтами тематичну карту.
       Також свої здобутки і напрацювання показали магістри 1 року навчання, до яких гості завітали на лабораторне заняття. Слід відзначити, що учні виявилися досить допитливі і обізнані в сучасних геоінформаційних технологіях, не тільки задавали багато питань, а й вели майже професійну дискусію.


       Своє враження від навчання висловили випускники факультету землевпорядкування, які навчаються в аспірантурі. В цей час якраз готувалися до звіту. Зокрема, Роман Деркульський і Оксана Рожко запевнили з власного прикладу молодь, що якщо вони оберуть спеціальність «Геодезія та землеустрій», то робота їх «знайде» ще з третього курсу.
Облаштувавшись на зручних диванчиках, ліцеїсти цікавилися побутом студентів, бо це не просто ліцей, а ліцей-інтернат, де навчаються і проживають діти з усіх куточків України.
         Дуже високі результати ЗНО з математики показують його випускники, які нерідко стають нашими студентами, а це Олеся Штонда, Оксана Крейденець, Ястреб Анна. Усі вони закінчили факультет землевпорядкування з червоними дипломами.
        Наостанок, Наталія Мединська побажала гостям вдало скласти ЗНО, мудро обрати майбутню професію і розповісти про цю зустріч батькам. Не соромитись дзвонити і приїжджати сюди ще раз.

Адже на факультеті землевпорядкування щодня раді бачити потенційних студентів!

Доцент кафедри землевпорядного проектування
Тетяна Прядка

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook