Відкрите заняття старшого викладача кафедри романо-германських мов і перекладу Захуцької Оксани Володимирівни

5 November 2017, 21:27

01 листопада 2017 р. відбулося відкрите практичне заняття старшого викладача кафедри романо-германських мов і перекладу, PhD Захуцької Оксани Володимирівни на тему “Hobbies and Interests”.


   Відкрите заняття було проведене зі студентами 3 курсу – майбутніми філологами та перекладачами. В ході відкритого заняття, що проходило у формі командного змагання, студенти мали змогу у дружній атмосфері продемонструвати свої знання з теми “Hobbies and Interests”, на практиці застосувати елементи критичного та логічного мислення під час завдання “Describe the Character and Find Your Partner”, а також потренувати свої комунікативні навички у грі “Explain the Word”. Окрім того, студенти вдосконалювали свої рецептивні та продуктивні вміння, виконуючи інтерактивне завдання “Speak about Ten Most Extreme Sports”, що базувалося на перегляді відео англійською мовою та подальшому відтворенні ключової інформації у ході командної гри “Who remembered more facts?”. На завершення учасники, розвиваючи навички креативного письма, спільно написали вірші про свої захоплення і хобі.

 


Студенти з неприхованим ентузіазмом брали участь у запропонованих видах діяльності, не тільки показували свої знання і розвивали нові вміння, а й отримали безліч позитивних емоцій, адже вивчення іноземної мови – це не лише клопітка праця, але, насамперед, цікаве та надихаюче заняття.


PhD, ст. викл. Оксана Захуцька

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook