На гуманітарно-педагогічному факультеті завершилася школа «Юний філолог» для абітурієнтів

November 4, 2017

На гуманітарно-педагогічному факультеті з 30 жовтня тривала робота школи «Юний філолог» для абітурієнтів міста Києва, яку проводили кафедра романо-германських мов і перекладу та кафедра англійської філології. Завершення цієї школи відбулось 3 листопада. На початку заходу Олена Бабенко, к. філол. н., доц., модератор школи, підбила підсумки усіх заходів, що були організовані для школярів протягом цього тижня. Особливо юним філологам сподобались інтерактивні заняття з іноземних мов (англійська, польська та французька), віртуальна подорож країнами, а також екскурсії університетом та Ботанічним садом.

 

  

Наприкінці осінньої школи на усіх її учасників чекав святковий концерт. Олександра Клименко, учениця 9 класу Українського гуманітарного ліцею КНУ ім. Т. Шевченка, продекламувала вірш німецькою мовою, а також заспівала пісню Beyonce and Arrow Benjamin “Runnin’”.

Студентка 3 курсу Марія Дмитрієва заспівала пісню Lana Del Rey “Young and Beautiful”, наголосивши школярам на тому, що потрібно цінувати молодість і використовувати кожну мить життя.

Цікавинкою концерту стала гра Wheel of Fortune («Поле чудес») від студента 1 курсу магістратури Ігора Галькова. Юним філологам дуже сподобалась ця гра, адже вона була цікавою, пізнавальною та захопливою. Окрім того, учні продовжували практикувати свою англійську у такій цікавій формі вивчення нових слів.

 

Данило Карачевський, студент 3 курсу факультету аграрного менеджменту, грав на гітарі та заспівав пісні Oasis ”Wonderwall” та Chris Isaak “Wicked Game”, які дуже сподобались усім учасникам школи.

Олександр Курганов, студент 1 курсу магістратури заграв на гітарі соло у гармонічному мінорі, а також композицію італійського піаніста Ludovico Einaudi “Una Mattina”.

Наприкінці церемонії закриття юні філологи залишили на «Дереві бажань» свої враження та побажання щодо наступної школи. Цей тиждень був наповнений для них цікавими заходами, на яких вони дізналися багато нового та цікавого. Усі учасники отримали сертифікати, які вручив Олександр Малихін, д. пед. н., проф., завідувач кафедри романо-германських мов і перекладу. Учні висловили свою вдячність викладачам та студентам факультету за креативну організацію школи «Юний філолог».

 

 

На завершення сьогоднішньої зустрічі гостей кафедри запросили на чайну церемонію.

Малихін О.В., д. пед. н., проф., завідувач кафедри романо-германських мов і перекладу,
Арістова Н.О., д., пед. н., доц., завідувач кафедри англійської філології,
Бабенко О.В., к. філол. н, доц. кафедри романо-германських мов і перекладу, модератор школи «Юний філолог»,
Гриценко І.С., к. пед. н., старший викладач кафедри романо-германських мов і перекладу.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook