«Man`s party 2017» від студентів-механіків та економістів

October 28, 2017

 Спільними зусиллями студентського активу механіко-технологічного та економічного факультетів було організовано видовищне дійство, присвячене Дню захисника України «Man`s party 2017».

 
Захід розпочався з виступу студентки 3 курсу економічного факультету Ярослави Ахрамєєвої, що постала перед глядачами у образі чаруючої Мерлін Монро навіявши своєю піснею дух романтики та закоханості на всіх присутніх  у залі. 
 
Відразу після неї до слова були запрошені люди, які власним життєвим досвідом та досягненнями довели, що вони справжні чоловіки, заступники деканів факультетів-організаторів заходу: Олег Заболотько та Олег Криворот.
 
Не змогли залишити без уваги чоловіче свято і представниці танцювального колективу економічного факультету «Ten in dance» подарувавши всім присутнім в залі два неймовірно драйвових та запальних виступи.
 
Проте на цьому концертна програма не закінчилася, адже відразу після дівчат на сцену вийшов чоловік, що своїм голосом зміг розтопити кригу найхолодніших сердець – Дмитро П′ятецький.
 
 
Головною гордістю священної Батьківщини завжди були наші хоробрі воїни-захисники, які і зараз у цей непростий для нашої держави час, захищають Україну, боронячи її кордони у зоні АТО. Саме тому не змогла обійти цієї теми і Аліна Васюченко, яка ще раз наголосила на необхідності вирішення конфліктів саме мирним шляхом, виконавши пісню «Не твоя війна» гурту Океан Ельзи. 
 
Після закінчення офіційної частини на студентів очікувала невеличка вечірка, яка також у собі несла чимало сюрпризів, якими стали танцювальні подарунки від дівчат та хлопців «механіко-економічного факультету», що зірвали шквал оплесків з боку присутніх у залі.
 
Тож завдяки заходу студенти усіх присутніх факультетів ще раз довели, що Рубікон який відрізняв «просто студентство»  від справжньої сім′ї вже пройдено і зроблено це безповоротно. 
 
Олександр Василенко, 
студент 1-го курсу механіко-технологічного факультету

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook