Участь викладачів університету в обговорені результатів проекту "Англійська мова для університетів" під егідою Британської Ради в Україні та Міністерства освіти і науки України

4 October 2017, 15:45

28 вересня 2017 року представники кафедр романо-германських мов і перекладу, англійської філології та англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей відвідали захід присвячений презентації публікації "Інтернаціоналізація українських університетів у розрізі англійської мови" та обговоренню результатів дослідження стану викладання англійської мови та фахових дисциплін англійською мовою в університетах України, проведеного Британською Радою в Україні у рамках проекту "Англійська мова для університетів". Презентація публікації відбулася під головуванням заступника Міністра освіти і науки України Романа Греби та директора Британської Ради та Відділу культури Посольства Великої Британії в Україні Саймона Вільямса.

У рамках проекту «Англійська для університетів» команда Британської ради в Україні протягом трьох років співпрацювала з українськими вищими навчальними закладами, проводила моніторинг якості викладання англійської мови в українських вищих навчальних закладах. Результати дослідження було презентовано у вигляді публікації, яка містить також перелік рекомендацій, що допоможуть навчальним закладам суттєво поліпшити якість викладання. Представники 39 вищих навчальних закладів України мали змогу взяти участь у дискусії щодо стану викладання англійської мови та фахових дисциплін англійською мовою в університетах України.

 

Проект покликаний підвищити рівень англійської мови серед викладачів й студентів, а також розширити міжнародні зв'язки та зацікавити іноземців вступати до українських вищих навчальних закладів.

Гриценко І.С.,
к.пед.н.,ст. викл. кафедри
романо-германських мов і перекладу

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook