КАФЕДРА ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА ОРГАНІЗАЦІЇ АГРОБІЗНЕСУ ПОГЛИБЛЮЄ СПІВПРАЦЮ З БІЗНЕСОМ

September 21, 2017

 Кафедра підприємництва та організації агробізнесу постійно поглиблює взаємовідносини з економічними суб’єктами господарювання. Навчальні дисципліни, які закріплені за кафедрою, спрямовані на вивчення сучасних тенденцій та набуття практичних навичок з підприємництва і розвитку агробізнесу. Важливим елементом для становлення фахівця економічного профілю є зустрічі з практиками, які успішно займаються підприємництвом в сучасних нелегких умовах.

 

19 вересня 2017 року за сприяння Київської дирекції Райффайзен Банк Аваль в рамках вивчення дисципліни «Виробнича економіка» відбулася зустріч слухачів магістратури економічного факультету з представниками банку.

  

Студенти дізнались про сьогодення банківської системи, місце в ній та основні напрями роботи Райффайзен Банк Аваль, специфіку співпраці з аграрними підприємствами, можливості, які банк надає для розвитку суб’єктів підприємництва.
Після жвавої дискусії представники банку запропонували надати базу в Київській дирекції для проходження практики магістрам економічного факультету з можливим подальшим працевлаштуванням після закінчення навчання в університеті.

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook