Вітаємо з Днем Знань!

September 1, 2017

ШАНОВНІ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНІ ПРАЦІВНИКИ, АСПІРАНТИ ТА СТУДЕНТИ ЮРИДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ!!!

 

Вітаємо Вас з початком Нового навчального року та з Днем знань!

 

    Цей день сповнений хвилювань, але водночас є чудовим і світлим святом для всіх, хто живе за особливим навчальним календарем. Ми з вами стоїмо на порозі цікавих відкриттів, нових звершень та перемог!

     Шановні першокурсники, студенти магістратури! Позаду залишилися зовнішнє незалежне оцінювання, виснажливі фахові іспити, попереду – цікаве студентське життя, незабутні роки, які залишаться у вашій пам’яті назавжди. Від імені усього юридичного факультету вітаємо вас! Бажаємо вам стати гідними членами нашої міцної та дружньої родини. Ваше завдання – бути активними, цілеспрямованими, наполегливими, із гордістю нести звання студента Національного університету біоресурсів і природокористування України.

     Усім студентам бажаємо йти за покликанням серця, любити свою професію, вдосконалювати свої знання, розкривати таланти, втілювати мрії у життя! Країні потрібні такі молоді, перспективні та прогресивні люди! Ви – наша гордість!

     Шановні науково-педагогічним працівники! Бажаємо Вам творчої наснаги, незгасної енергії, нових здобутків і відкриттів. Нехай кожний наступний рік стане для вас роком розвитку та самовдосконалення! Бажаємо, щоб ви, як і наш університет, завжди були на крок попереду!

     Мирного неба над головою, приємних посмішок, гармонії, тепла й нових амбітних проектів!

 

З повагою, адміністрація юридичного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook