На факультеті конструювання та дизайну пройшла XVII міжнародна конференція науково-педагогічних працівників

30 March 2017, 16:12

 29-30 березня на факультеті конструювання та дизайну пройшла XVII міжнародна конференція науково-педагогічних працівників, наукових співробітників та аспірантів «Проблеми та перспективи розвитку технічних та біоенергетичних систем природокористування: конструювання та дизайн». Пленарне засідання розпочалось з вітального слова від членів оргкомітету, які підкреслили важливість проведення наукових досліджень у сферах сільськогосподарського машинобудування, що зумовлено зростаючою роллю агропромислового виробництва у економіці нашої держави.

На пленарному засіданні серед інших виступів були представлені результати дисертаційних досліджень викладачів факультету конструювання та дизайну. Зокрема, Зоя Федченко розповіла присутнім про забезпечення необхідного рівня надійності сепаруючих робочих органів зернодробарок. Віктор Крушельницький доповів про збільшення довговічності металоконструкцій прольотних кранів за рахунок мінімізації динамічних навантажень.

Декілька доповідей на пленарному засіданні були представлені англійською мовою. Вони викликали великий інтерес у аудиторії. Зокрема, Руслан Сергієнко представив результати стосовно розробки технології отримання нанокапсул металів та їх сплавів. Ці результати отримані ним при проходженні стажування у Японії. Андрій Несвідомін розповів присутнім про моделі руху частинок по поверхням другого порядку, що викликало жваве обговорення. На пленарному засіданні конференції були заслухані і інші доповіді.

Після проведення пленарного засідання та нетривалої перерви розпочали свою роботу секційні засідання, на яких були обговорені питання: надійності техніки і ремонтно-технологічного обладнання, конструювання машин і обладнання, підвищення якості металевих виробів, нарисної геометрії та комп’ютерної графіки, сучасних проблем механіки, будівництва.

 

Заступник декана з наукової роботи

Юрій Ромасевич

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook