Житомирська область в полі зору та уваги факультету аграрного менеджменту

March 13, 2017

   Протягом двох тижнів з 26 лютого 2017 р. відбулися зустрічі представників факультету аграрного менеджменту з освітянами та школярами Житомирської області.
     Представники факультету аграрного менеджменту – доценти Ольга Костюк та Олена Ковтун на чолі з деканом факультету Анатолієм Остапчуком відвідали низку закладів управління освітою в м. Житомир.

     Декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук зустрівся з Вадимом Калініним, начальником управління освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації та Ольгою Липовецькою, заступником начальника цього ж управління.
     Були обговорені особливості вступної кампанії цього року та визначені шляхи можливої співпраці для інформування та залучення майбутніх абітурієнтів до вступу на факультет аграрного менеджменту НУБіП України. Також за сприяння Вадима Калініна отримано безпосередні контакти начальників районних управлінь та обговорено важливість співпраці безпосередньо на рівні районних управлінь Житомирської області. 

     З Ольгою Липовецькою були обговорені широкі можливості для випускників І-ІІ рівнів акредитації для вступу на факультет аграрного менеджменту, зокрема на програми скороченого терміну навчання.
    Того ж дня відбулись зустрічі в Житомирському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти, а саме з Миколою Сюравчиком, проректором з питань моніторингу якості освіти і незалежного оцінювання. Анатолій Остапчук обговорив з колективом інституту особливості цьогорічної вступної кампанії по реєстрації на ЗНО, динаміку та очікування. Також в інституті отримана інформація по виявленню обдарованої молоді, що є переможцями олімпіад та обласних конкурсів.

     Наступним етапом є зустрічі саме з обдарованою молоддю як випускників шкіл, так і коледжів та технікумів для інформування їх щодо переваг та перспектив навчання на факультеті аграрного менеджменту НУБіП України.

     Деканат факультету аграрного менеджменту висловлює подяку Вадиму Калініну, начальнику управління освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації та Ользі Липовецькій, заступнику начальника того ж управління за сприяння в організації зустрічей представників факультету аграрного менеджменту з освітянами та учнями Житомирської області.

Ольга Костюк, 
доцент кафедри адміністративного менеджменту 

та зовнішньоекономічної діяльності   

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook