Вирішуємо колегіально: конференція Студентської організації гуманітарно-педагогічного факультету

February 16, 2017

      Відбулася конференція Студентської організації гуманітарно-педагогічного факультету, що в ній взяли участь представники від усіх академічних груп.

     У роботі конференції взяли участь декан гуманітарно-педагогічного факультету Шинкарук В.Д., заступники декана Харченко С.В. і Рудик Я. М.

     Деканат факультету висловив своє позитивне ставлення до діяльності Студентської організації та вказав, на які моменти потрібно звернути увагу в новому навчальному році, зокрема на контроль за відвідуваністю, якістю навчання, і побажав студентам активної громадянської позиції, продовжувати і розвивати традиції (Посвята в першокурсники, студентський будівельний загін тощо). 

     Голова Студентської організації Савченко Валентин доповів про роботу студентської організації в першому семестрі 2016/2017 навчального року, відзначивши суттєве покращення якості роботи студентів, зростання кількості проведених заходів, їх масштабів та рівня. 
     Конференція студентської організації обговорила і питання, пов’язані із проживанням у гуртожитку № 6 та поселенням на 2017/2018 навчальний рік, зокрема ухвалено рішення продовжити минулорічну практику поселення-виселення із використанням ордерів.

     Конференція, яка є вищим представницьким органом студентів факультету, також обрала членів ученої ради гуманітарно-педагогічного факультету, членів ученої університету, а також делегатів на конференцію трудового колективу НУБіП України.

     Після завершення конференції заступники декана Харченко С.В. і Рудик Я.М. відповіли на низку запитань, пов’язаних із стипендіями, рейтинговими списками, проживання в гуртожитку та відвідуваність занять. Наголошено, що нова система стипендіального забезпечення мотивує молодь до знань та першості. 

Кравчук Наталія,
студентка 2 курсу гуманітарно-
педагогічного факультету

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook