Відбулися збори трудового колективу факультету аграрного менеджменту

31 January 2017, 10:00
ауд. 233 корпус №10

 31 січня  2017 року за присутності начальника науково-дослідної частини Володимира Отченашка відбулися збори трудового колективу факультету аграрного менеджменту, на яких був розглянутий звіт діяльності факультету за минулий рік та поставлені завдання його розвитку в наступному році. Участь у зборах взяли 67 членів трудового колективу факультету.

З вітальним словом та доповіддю про проведену роботу й здобутки факультету,  зокрема в рамках реалізації програми «Голосіївська ініціатива - 2020»,виступив декан Анатолій Остапчук. Він наголосив на необхідності активізації профорієнтаційної роботи кожного викладача факультету, зокрема на рівні коледжів, покращенні рівня наукової діяльності НПП, мотивування студентів до навчання та об`єктивній оцінці їх знань.
Декан означив головні завдання, поставлені перед колективом факультету на 2017 р., акцентував увагу на результатах вступної кампанії 2016 року та заходам щодо покращенню ситуації при вступі-2017.
Володимир Отченашко від імені керівництва університету висловив позитивну оцінку роботи факультету й наголосив на важливості розвитку в навчальній, науково-дослідній, інших видах роботи. Окреслив основні позиції керівництва університету щодо реалізації програми «Голосіївська ініціатива - 2020» і ствердження високого статусу університету.      
Володимир Віталійович наголосив на перевагах факультету (можливостях, які відкриває міжнародна діяльність, Рада роботодавців), звернув особливу увагу на науковій діяльності факультету, зокрема підготовці наукових проектів, публікаціях в наукометричних базах, закликав НПП активніше залучати студентів до участі в наукових гуртках, олімпіадах, конференціях й активно проявляти себе у житті факультету та університету.
До слова долучилися завідувачі кафедр Ларіна Я. С., Шинкарук Л. В., Горьовий В. П., Талавиря М. П., доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Ковтун О.А. Всі учасники обговорення наголосили на необхідності посилення профорієнтаційної роботи.
Від Ради роботодавців виступив Володимир Осадчук,  зауваживши на тому, що університет повинен готувати спеціалістів-практиків, готових до роботи на виробництві.
Серед інших питань порядку денного було затвердження делегатів на збори трудового колективу університету та внесення змін до складу вченої ради факультету.
Загалом колектив позитивно оцінив роботу факультету й одноголосним рішенням звіт декана було затверджено.
У свою чергу Анатолій Дмитрович подякував колегам й закликав їх до плідної роботи та побажав вдалого початку семестру.
 
Людмила Денисенко, заступник декана факультету аграрного менеджменту 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook