Прийом заявок на участь у програмі Researcher Connect

January 13, 2017

 Британська Рада продовжує здійснення нового проекту «Researcher Connect» в Україні для підтримки професійного розвитку молодих науковців. Після успішного старту проекту в Києві та Вінниці в 2015 р., семінари нещодавно відбулися в Харкові, Полтаві та Львові.

«Researcher Connect»  пропонує серію модулів, спрямованих на розвиток комунікативних навичок молодих вчених, необхідних для успішного міжнародного спілкування та співпраці. Він надає учасникам поглиблене розуміння та інструменти для ефективного спілкування, незалежно від ситуації чи контексту. Вміння писати успішні пропозиції особливо важливо для підготовки заяв на програму Horizon 2020.

«Researcher Connect»  пропонується у вигляді 3-денних тренінгових семінарів за участю досвідчених сертифікованих британських тренерів.

Програма тренінгового семінару з акцентом на основних академічних навичках

Київ, 23-25 лютого 2017 р.

Дніпро, 27 лютого – 1 березня 2017 р.

1й деньБазовий модуль (Знати свою аудиторію і забезпечити успішне цілеспрямоване спілкування); Тези (основні структурні елементи тез для різних аудиторій і потреб)
2й деньПереконливі пропозиції (як писати ясні, чіткі й успішні пропозиції)
3й деньВражаючі презентації (послідовна, крок за кроком розробка, виступи і критика презентації)

Критерії відбору учасників тренінгового семінару:

  • Вік в межах 35 років
  • Володіння англійською мовою на рівні В2 або вище. Рівень володіння мовою може бути підтверджений сертифікатом (IELTS/Cambridge/TOEFL) або, в разі відсутності сертифікатів, буде тестуватися Британською Радою
  • Науково-педагогічна робота у НДІ, університеті, державній чи недержавній науковій організації
  • Міжнародна наукова комунікація (участь у наукових конференціях, проектах, наукові публікації, міжнародні зв’язки)
  • Якщо Ваша заява буде успішною та Ваша участь у тренінгу буде підтверджена, ми попросимо Вас надати лист підтримки від Вашої установи/роботодавця.

Як подати заяву: Щоб взяти участь в тренінгах в Києві та Дніпрі, потрібно заповнити бланк заяви та надіслати до Британської Ради на електронну пошту [email protected] , та зазначити в заявці місто.

NB: В темі електронного повідомлення із заявою потрібно зазначити “Researcher Connect Workshop Kyiv” або “Researcher Connect Workshop Dnipro”.

Кінцевий строк прийому заяв – 25 січня 2017.

За довідками, будь ласка, звертайтеся : Марія Захарова, Координатор освітніх проектів, Британська Рада в Україні. Тел.: (044) 490 5600.

Документи:

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook