Від креативного викладача - до успішного студента. Показові семінарські заняття кафедри філософії

November 30, 2016

 Філософія - мати всіх наук.
Цицерон

Минулий тиждень виявився надзвичайно плідним для кафедри філософії на показові семінарські заняття. Три викладачі кафедри провели відкриті заняття зі своїх дисциплін для студентів-бакалаврів.

 21 листопада провів показове заняття для студентів 1 курсу гуманітарно-  педагогічного факультету спеціальності «Соціальна робота» доцент А.В.  Кудін. Тема семінару – «Християнство». Студенти продемонстрували високий  рівень знання обрядів, догматів та таїнств християнства, чудове знання  відмінностей різних гілок християнства та сучасний стан християнської церкви  в світі та в Україні.

 

  

22 листопада, згідно з графіком проведення відкритих лабораторних та практичних занять, доцентом Савицькою І.М. було проведено відкрите семінарське заняття з філософії на тему «Сучасна філософія» для студентів 2 курсу 2 групи факультету харчових технологій.

  

Студенти виступали з цікавими доповідями, розв’язували тестові завдання, кросворди, демонстрували власні презентації, творчі роботи, есе на тему «Мій улюблений філософ ХХ ст.». Під час обговорення було відзначено вміння викладача подати складний матеріал зрозумілою для студентів мовою, зацікавленість та обізнаність студентів темою, різноманітність використаних інтерактивних методів та прийомів, позитивну психологічну та творчу атмосферу на занятті.

  

23 листопада відбувся відкритий семінар на факультеті «Інформаційних технологій» з дисципліни «Логіка», тема семінару: «Умовиводи», семінар проводила асистент кафедри філософія Матвієнко І.С. Семінар пройшов в межах норм класичного університету, студентами були презентовані теоретичні та практичні знання з даної теми. А жваві дискусії та креативний підхід до розвязання завдань показали зацікавленість студентів напряму підготовки "Комп`ютерна інженерія" до дисципліни "логіка".

Савицька І.М., Самарський А.Ю., Супрун А.Г.,
Кичкирук Т.В., Матвієнко І.С.,
викладачі кафедри філософії

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook