ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА В РОЗПАЛІ

November 30, 2016
м. Київ, вул. Леніна 51 (м-рн) Жуляни

Викладачі кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК вже вкотре зустрічаються з учнями 11-х класів загальноосвітніх шкіл з метою поширення інформації про вступ до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Цього разу доцент кафедри Володимир Василів і асистент кафедри Михайло Муштрук завітали до середньої загальноосвітньої школи № 279 (Жуляни) та спеціалізованої школи із поглибленим вивченням англійської мови №7 ім. М.Т. Рильського (м. Київ).

  

Викладачі розповіли учням про умови вступу до університету, спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців на факультеті харчових технологій та управління якості АПК, специфіку навчання та перспективи працевлаштування після закінчення університету. Школярі дуже зацікавились майбутньою можливістю навчання в нашому університеті, особливо за напрямом «Харчові технології та інженерія».

  

Викладачі кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК з нетерпінням чекатимуть випускників шкіл №279 та № 7 під час літньої вступної кампанії.

 

Юрій Сухенко

завідувач кафедри процесів і

обладнання переробки продукції АПК

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook