Освітній та культурний обмін між студентом Кіотського університету Такуйя Хайяші та студентами НУБіП України

November 28, 2016

Нещодавно відбулася низка відкритих лекцій представника Кіотського університету Такуйя Хайяші зі  студентами 6-ї та 7-ї груп факультету аграрного менеджменту.

На першій лекції наш гість ознайомив студентів з особливостями освітнього процесу в Японії та можливостями стажування і отримання грантів, що особливо зацікавило учасників. У зв'язку з неабияким інтересом студентів, які буквально «бомбардували» Такуя питаннями, наші викладачі англійської мовизапросили японського гостя на наступні зустрічі. Під час другої лекці Такуя поділився власним досвідом створення академічного постеру, за який він отримав нагороду на одній із студентських демонстраційних сесій в Японії. Такий вид студентської наукової діяльності є досить популярним, оскільки дає можливість студентам привернути увагу потенційних роботодавців - представників різних компаній – до своїх творчих ідей, іноваційних пропозицій, технічних розробок. Також він наголосив на основних аспектах, на які в першу чергу звертають увагу члени комісії, а саме врахування особливостей зорового сприйняття людей різного віку – колір, шрифт та структура тексту, розташування ключового контенту тощо.

Остання зустріч стосувалася якості життя, теми, яку ми наразі вивчаємо на заняттях з англійської мови. Такуя Хайаші підготував презентацію про якість японських товарів та послуг, а наші студенти розповіли про своє бачення, як підвищити якість життя в Україні.

Ми щиро вдячні нашим викладачам кафедри англійської філології Данькевич Людмилі Ростиславівні та Ямнич Наталії Юріївні, а також викладачам кафедри лісівництва Гуменюку Василю Володимировичу та Кореню Володимируза організаціюзустрічей з представником Кіотського університету.

Окрім отриманих знань та яскравих вражень, в нас була чудова можливість вдосконалити навики спілкування англійською мовою.

Студенти 2 курсу факультету аграрного менеджменту
Олександр Мазур, Максим Маковський та Юрій Трухан

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook