Інтерактивний тренінг з методистом Міжнародного освітньо-методичного центру PEARSON-DINTERNAL Майклом Хадсоном

November 17, 2016

 17 листопада у межах тижня англійської мови відбувся інтерактивний тренінг викладачів та аспірантів гуманітарно-педагогічного факультету з методистом Міжнародного освітньо-методичного центру PEARSON-DINTERNAL Майклом Хадсоном, який ознайомив присутніх з особливостями використання навчальної он-лайн плаформи MyLab на прикладі підручника Market Leader.Тема тренінгу: My Labfor Market Leader: Informing Teaching and Enriching Learning.

  

 
Завершився інтерактивний тренінг розіграшем лотереї, за результатами якої учасники заходу отримали найновіші і найсучасніші британські словники, підручники з граматики, міжкультурної комунікації, для викладання бізнес англійської та базової англійської мови.
Під час тренінгу відбувалась також виставка підручників, довідкової і методичної літератури британського видавництва Pearson.
Зареєстровані учасники тренінгу отримають іменні сертифікати, які будуть виготовлені з цієї нагоди.
 
 
Кафедри романо-германських мов і перекладу та англійської філології, які виступили організатором заходу, висловлюють вдячність менеджерам Міжнародного освітнього центру PEARSON-DINTERNAL Марині Сиченко та Марії Барабаш, методисту цього центру та магістру з прикладної лінгвістики Майклу Хадсону за те, що вони відгукнулися на запрошення і цікавий тренінг проведений на факультеті. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.
 
  
 
Любов Козуб
доцент кафедри романо-германських мов і перекладу
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook