Гуманітарно-педагогічний факультет запросив франкомовних студентів на «ІнтерАГРО»

17 November 2016, 10:14
Викладачі гуманітарно-педагогічного факультету переконані, що для якісної професійної підготовки конкурентоспроможних фахівців необхідно враховувати зарубіжний досвід. Одним із традиційних заходів розширення професійного кола спілкування і вдосконалення вивчення французької мови на факультеті стала організація участі студентів у міжнародних виставах, семінарах, зустрічах.
Міжнародна виставка ІнтерАГРО 2016, яка проходила в Києві з 8 по 11 листопада,  цікава для франкомовних студентів НУБіП України своєю програмою «Дня Франції». Тема цьогорічної конференції була досить актуальною для студентів-управлінців – «Управління ризиками в агросекторі».
Представники французьких компаній Agritel, Limagrain, IFC, Syngenta представили цікаві доповіді на  теми: «Цінові ризики: тенденції на аграрниках і прогнози», «Управління ризиком цін», «Оцінка ринку. Розробка і затвердження стратегії: моніторинг,позиції, контроль».
Під час візиту студенти мали також можливість більше дізнатися про банківську систему страхування врожаю у Франції, перспективи стажування, відвідати стенди французьких компаній і, звичайно ж, поліпшити свої навички розмовної французької мови у спілкуванні з потенційними роботодавцями.
 
Наталія Рудницька,

старший викладач кафедри іноземної філології і перекладу 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook