Профорієнтаційна робота кафедри методики навчання та управління навчальними закладами

4 November 2016, 13:20

Кафедра методики навчання та управління навчальними закладами пріоритетом профорієнтаційної роботи вбачає залучення абітурієнтів зі ступенем «Бакалавр», на спеціальності «Управління навчальними закладами», «Педагогіка вищої школи» та «Професійна освіта». Також здійснюється моніторинг зацікавленості абітурієнтами спеціальністю «Освітні вимірювання»

11 вересня під патронатом декана гуманітарно-педагогічного факультету Шинкарука В.Д. відбувся науково-методичний семінар «Наступність у професійній підготовці майбутніх фахівців освітньої галузі». Ініціювала та провела кафедра методики навчання та управління навчальними закладами спільно з Київським професійно-педагогічним коледжем імені Антона Макаренка (Кураторами заходу виступили: проф. Ковальчук В.І., проф. Білан С.О., доц. Рудик Я.М., к.пед н. Гомеля Н.С.).

 У межах співпраці гуманітарно-педагогічного факультету та аграрних ВНЗ з підвищення кваліфікації науково-педагогічних і педагогічних працівників. Пригодієм М.А. проведена профінформаційна робота серед викладачів ВНЗ, які не мають базової педагогічної освіти.

23 вересня – Білоцерківський національний аграрний університет.

 28 вересня – Полтавська державна аграрна академія

25 жовтня – Херсонский державний аграрний університет

За підтримки проф. Журавської Н.С. налагоджена співпраця з к.пед.н Яковенко О.І. яка провела профорієнтаційні заходи в Губівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня імені Дем’яна Бєдного Компаніївського району Кіровоградської області

та Інституті водного господарства (приватна форма власності) м. Ізмаїл, з яким укладається договір про співпрацю.

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook