Студенти гуманітарно-педагогічного факультету проходять стажування у зарубіжних університетах

19 October 2016, 11:22

    На гуманітарно-педагогічному факультеті існує широкий вибір програм стажування і навчання у зарубіжних університетах. Такою можливістю скористалась і я, адже вивчення німецької мови у Німеччині – це унікальний шанс. Для мене він реалізувався в університеті Білефельд, який знаходиться у місті Білефельд, тому і носить його назву. Університет Білефельд поєднує в собі класичні академічні традиції з інноваціями у сфері навчання і наукових досліджень. Нині в університеті навчається 24 000 студентів.
    Студентам в університеті Білефельд пропонуються, крім основного напряму підготовки, ще й два додаткових. Тому я обрала для вивчення не тільки програму з германістики, а й додаткові – «Інформатика» та «Історія і культура Латинської Америки». Обираючи інформатику, я керувалась тим, що інформаційні технології стали невід'ємною частиною професійної діяльності у багатьох сферах, зокрема, й у перекладі. Що ж до історії й культури Латинської Америки, то мені просто було цікаво пізнавати культуру і традиції інших народів.
   Варто зазначити, що великий обсяг навчального навантаження студентів у німецьких університетах відводиться на самостійну роботу, зокрема, й у бібліотеках, медіатеках, комп’ютерних класах. То ж можна порадити студентам, які мають бажання навчатись чи стажуватись за кордоном, набувати більшої відповідальності і самостійності. А базові знання, необхідні для успішного стажування, забезпечує наш гуманітарно-педагогічний факультет, і я пишаюсь, що є його студенткою.


Марія Усіченко,
студентка магістратури 1 року навчання

гуманітарно-педагогічного факультету
 

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook