Європейський день мов

September 30, 2016

 Європейський день мов


Скількома мовами ви володієте? Вивчіть іще одну!

Британська Рада в Україні, Goethe-Institut в Україні, Посольство Іспанії, Італійський інститут культури, Польський Інститут у Києві, Французький інститут в Україні та Чеський центр у Києві радо запрошують на святкування Європейського дня мов. 

1 жовтня в оновленому Домі освіти та культури «Майстер Клас» відбуватимуться безкоштовні мовні уроки для дорослих та дітей, презентації навчальних програм у Європі, майстерні, конкурси, виставки, ігри протягом дня, розіграш квитків до Барселони від туристичної компанії Join UP і святковий концерт на завершення. 

Європейський день мов відбудеться 1 жовтня з 11.00 до 19.00 у приміщенні Дому освіти та культури «Майстер Клас» за адресою вул. Богдана Хмельницького, 57б. Вхід вільний.
----------------------------------
Уперше Європейський день мов був проведений 2001 року Радою Європи в рамках Європейського року мов. Європейська комісія та Європейський центр із вивчення живих мов беруть активну участь в організації заходів цього дня. 
Мета Європейського дня мов – привернути увагу аудиторії до мов, якими розмовляють у Європі, поширювати культурне і лінгвістичне різноманіття та заохочувати до вивчення мов протягом усього життя. 
У Європейському Союзі налічують 24 офіційні мови, близько 60 регіональних і мов меншин та більше 175 мов, якими розмовляють мігранти. Існує близько 6-7 тисяч мов у світі, більшістю з яких розмовляють в Азії та Африці. Щонайменше половина мешканців планети володіє двома або й більше мовами або розуміє дві або більше мови. 

«Європейський день мов відкритий для всіх! Мова та комунікації зараз як ніколи складають серцевину нашого суспільства. Вивчення мов відкриває шлях до нових перспектив і пізнання культур», – каже пані Олоф Олафсдоттир, директор департаменту демократичного громадянства та участі у Раді Європи.
---------------------------------
Запрошуємо всіх охочих у суботу 1 жовтня з 11 до 19 години на святкування Європейського дня мов за адресою вул. Богдана Хмельницького, 57б.
Додаткова інформація – www.britishcouncil.org.uahttp://kyiv.czechcentres.cz/www.goethe.de/ukrainewww.institutfrancais-ukraine.comhttp://www.polinst.kiev.ua/www.fb.com/emb.kiev.spain ,www.iickiev.esteri.it

Офіційний сайт Європейського дня мов: http://edl.ecml.at/
E-mail: [email protected], тел.: 482 23 71
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook