Кафедра історії і політології ознайомила студентів-першокурсників з історією НУБіП України

September 24, 2016

Одне з основних завдань кафедри історії і політології гуманітарно-педагогічного факультету, покликаних сьогоденням, полягають в тому, щоб зацікавити наших студентів історією НУБіП України, сформувати відчуття причетності до славетної спільноти його вихованців та продовжувачів кращих традицій, зміцнити віру в добрі починання нашого молодого поповнення.

 
 
 
Однією з найкращих традицій, започаткованих науково-педагогічними працівниками кафедри історії і політології стала систематична й планомірна реалізація заходів просвітництва і популяризації історії та сьогодення Національного університету біоресурсів і природокористування України. 
 
 
 
 
 
 
З початком цього навчального року на перших навчальних заняттях з «Історії української державності» викладачами кафедри було проведено екскурсії по території НУБіП України, під час яких першокурсники всіх інститутів та факультетів дізналися про витоки свого вищого навчального закладу та його багату і насичену історію.
 
Впродовж екскурсій викладачі звертали увагу студентів на основні етапи розвитку університету, його архітектурні пам’ятки, особливості становлення найвідоміших наукових шкіл, діяльність педагогів і науковців, визнаних світом.
 

Заходи пройшли в невимушеній творчій атмосфері і викликали зацікавленість як з боку студентів, так і викладачів інших кафедр.


Сергій Білан,
завідувач кафедри історії і політології


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook