СТУДЕНТИ ГУМАНІТАРНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ОТРИМУЮТЬ ВІДМІННІ ОЦІНКИ І У ЗАРУБІЖНИХ УНІВЕРСИТЕТАХ

September 14, 2016

 Як і багатьом моїм одногрупникам, мені цікаво навчатись на гуманітарно-педагогічному факультеті нашого університету. Я вивчаю німецьку мову й прагну стати перекладачем. Тому мені було цікаво відвідати Німеччину, і цього літа я перебувала на курсах німецької мови в місті Аахені. Ці курси мають назву SprachenakademieAachen. Сюди приїхали навчатися з різних куточків світу, зокрема, з Італії, Японії, США, Боснії, Росії, Македонії, Іспанії, Китаю, Великої Британії, Марокко, Єгипту та багатьох інших країн. Було дуже цікаво поспілкуватись з людьми – носіями іншої культури та менталітету.

Кожного дня, крім вихідних, у нас проводились заняття німецькою мовою. Вони тривали по чотири години, а загалом моє стажування в академії відбувалось протягом місяця. Заняття були досить цікавими, нам не тільки пояснювали граматику, ми також багато розмовляли і грали в різні ігри на німецькій мові. Спочатку було важко звикнути, що все спілкування відбувалось тільки німецькою мовою, але через деякий час починаєш звикати, а також краще розуміти та розмовляти німецькою.
Хотілося б відмітити, що крім навчання, у нас був також гарно організований вільний час: ми брали участь у різних тематичних екскурсіях по місту, виїжджали у інші німецькі міста, відвідували музеї, ходили на перегляди фільмів, готували інтернаціональну вечерю. Зрозуміло, що все це проводилось виключно німецькою мовою. Оскільки місто Аахен знаходиться на кордоні з Бельгією та Нідерландами, то у вихідні були організовані екскурсії в Бонн, Амстердам та Париж. Я мала змогу відвідати Брюссель, Маастрихт та Спа.
Хочу зауважити, що як вступний тест, так і тест на сертифікат вищого навчального закладу, де я перебувала, я склала на оцінку «дуже добре».Це завдяки тому, що у нас на факультеті навчають за німецькими підручниками та німецькими методиками. Все, що проводили у Аахені німецькі  викладачі, проводиться і у нас на кафедрі іноземної філології і перекладу. Особливо багато уваги приділяється практиці розмовної мови. Я дуже задоволена тим, що навчаюся на відділенні кафедри іноземної філології і перекладу. Я щаслива, що буду фахово володіти німецькою та англійською мовами,а завдяки набутим знанням і досвідузакордонного стажування приносити користь своїй країні.
 
Анастасія Казімір,

студентка гуманітарно-педагогічного факультету


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook