Радість подарована дітям

June 2, 2016

Кафедра соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті гуманітарно-педагогічного факультету запросила у Центр Дозвілля «Творчий простір» до співпраці колег та їх дітей у час святкування Дня Університету.

Cонечко і тепло кінця травня не завадили обрати майданчиком творчих занять місце на стадіоні й аж ніяк не знизили бажання студентів першого, другого і четвертого курсів навчити дітей (дошкільників, молодших колярів і підлітків) декорувати розмальовки і підготовляти наклейки,

 
виготовляти вироби з піску, брати участь у дійстві створення ляльки-мотанки, мудрувати над створенням браслетів, сережок з тільки їм властивою гамою кольорів тощо. Кожна дитина та її мамуся могли скористатися аквагримом. Ці неймовірно гарнюсінькі дитячі личка ходили на нашому стадіоні, вболіваючи за мам, татків і дідусів, що змагалися між собою.

Упродовж кількох тижнів підготовкою студентів займалися кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті Ковальчук Тамара Іванівна та кандидат педагогічних наук, старший викладач Лапа Оксана Вікторівна. Тренінги і консультації студентів дали добрі плоди – студенти-магістранти Мацьоха Тетяна та Дурицький Олександр навчали першокурсників. У цьому році студентську групу поповнили студенти першого курсу групи СП-1501 Духлій Таміла, Добиш Віталій, Дешева Ганна, Каюченко Світлана, Заробова Тахмина. У Центрі Дозвілля вони були не менш вправними, ніж їхні наставники.

Ромашкове поле хустинок-галстуків студентів придавало цій творчості незбагненного колориту, невимушеності й зворушливості. Створені своїми руками й оздоблені наклейки, браслети, сережки, вироби з піску, ляльки-мотанки у руках дітей нагадували прадавні оберегові традиції наших пращурів…

Багато дітей втішалися заохочувальними подарунками, які приготували для них профспілка НУБіП України на чолі з її головою – кандидатом технічних наук, доцентом Тарасенком Ростиславом


Олександровичем і кафедра соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті гуманітарно-педагогічного факультету на чолі з доктором педагогічних наук, професором Лузаном Петром Григоровичем за підтримки декана факультету, доктора філологічних наук, професора Шинкарука Василя Дмитровича.

Набутий досвід наші студенти використають як у період навчальної педагогічної практики, так і в майбутній професійній діяльності.


Тамара Ковальчук,
кандидат педагогічних наук,
доцент, куратор групи СП-1501

Оксана Лапа,
кандидат педагогічних наук,
старший викладач, куратор групи магістрантів

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook