Профорієнтація по-новому

March 21, 2016

Зазвичай профорієнтаційні бесіди проводять із одинадцятикласниками. Але, як показує практика, частіше за все випускники вже визначилися щодо майбутньої професії та обрали вищий навчальний заклад в якому вони хочуть продовжити навчання. Тому викладачі кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей вважають за необхідне розширювати аудиторію профорієнтаційних бесід та звернули свою увагу на майбутніх випускників.

 

21 березня 2016 року старші викладачі кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Березова Л.В. і Поліщук О.С. зустрілися із десятикласниками ЗОШ № 10 Подільського району м. Києва. Така зустріч принесла викладачам багато несподіванок. На відміну від одинадцятикласників, які зосередженні на вступі до конкретного університету, учні десятого класу відкриті для нової інформації.

Вони засипали викладачів запитаннями про НУБіП, про спеціальності та майбутні перспективи після отримання диплому. Викладачі розповіли не лише про навчання в стінах університету, але й про можливості навчання по обміну в Європі та Азії. Особливу увагу десятикласників було акцентовано на спеціальностях які пропонує гуманітарно-педагогічний факультет, на цікавих культурно-розважальних, спортивних та інтелектуальних змаганнях. Учні виявили надзвичайний інтерес до нашого університету та перспектив навчання в ньому.

Ст. викладач Березова Л.В.,
ст. викладач Поліщук О.С.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook