Кафедра банківської справи провела профорієнтацію

February 23, 2016
Білоцерківська ЗОШ І-ІІІ ст. №15 м. Біла Церква, Київської області

Майбутнім випускникам шкіл важливо знати, як і куди потрібно спрямувати в житті свої здібності, потреби та бажання. Професійна орієнтація не закінчується вибором професії випускниками шкіл, вона актуальна протягом всього життя.
З метою сприяння професійному самовизначенню молоді, формуванню позитивного ставлення до професій, що користуються попитом на ринку праці, к.е.н., доцент кафедри банківської справи Жарікова Олена Борисівна поширила інформацію про Національний університет біоресурсів та природокористування України, зокрема про економічний факультет, та 17 лютого 2016 року в рамках заходів з профорієнтаційної роботи провела зустріч з випускниками 11-х класів Білоцерківської ЗОШ І-ІІІ ст. №15 м. Біла Церква, Київської області.

 

Олена Борисівна проінформувала учнів про Правила прийому на навчання до НУБіП України у 2016-2017 році, порядок роботи підготовчих курсів до складання ЗНО в нашому університеті, розповіла про його роль і місце серед провідних вищих навчальних закладів країни, розвиток міжнародних зв’язків, а також запросила на День відкритих дверей 12 березня 2016 року.

 

Випускників цікавили наступні питання: вартість навчання, умови проживання в гуртожитках, кількість місць державного замовлення, програми подвійних дипломів з іноземними університетами (особливо польськими), перспективи подальшого працевлаштування. Особливо старшокласники виявили зацікавленість до спеціальностей економічного факультету.

 

 

Мар’яна Ващик,
к.е.н., доцент кафедри банківської справи

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook