У рідній Іваньківській школі з профорієнтаційною роботою

December 4, 2015

31 листопада я провела профорієнтаційну консультацію в Іваньківській загальносвітній школі I-III ступенів Липовецького р-ну Вінницької обл. у 10-11 класах. Сама школа цікава своєю історією та загадковістю. Адже колись на її місці була збудована церква, яку у повоєнний час зруйнували фашисти.


Діана Балюк з профорієнтаційною роботою у рідній Іваньківській загальносвітній школі I-III ступенів Липовецького р-ну Вінницької обл.

Так як, ще з давніх-давен велось садити дубки біля церкви, то на території школи досі росте багаторічне та мудре дерево, яке закликає до навчання своєю величністю.


Відеоматеріали про гуманітарно-педагогічний факультет для 11 класу

Важлива інформація у буклетах про гуманітарно-педагогічний факультет НУБіП України



Буклетами про факультет й університет цікавляться як хлопці, так і дівчата

На пошуковому етапі професійної орієнтації учнів у школі візити студентів-інформаторів дуже важливі. Така професійна консультація передбачає надання допомоги конкретній особистості при підборі професії з урахуванням індивідуальних особливостей особистості на основі знань про професії, інтересів, нахилів. Студенти моєї групи намагалися сформувати у старшокласників своїх рідних шкіл вміння зіставляти особистісні якості, властивості і характеристики з вимогами професії соціального педагога. Учні моєї школи були задоволені та зацікавлені у пізнанні нової інформації.

Висловлюю глибоку вдячність деканові гуманітарно-педагогічного факультету – професору Шинкаруку Василю Дмитровичу за надану можливість побувати у рідному дому і школі.

Діана Балюк,
студентка 1 курсу (група СП-1501, куратор Т. І. Ковальчу
к) 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook