Час проведений у задоволення

November 9, 2015

Профорієнтаційна робота з учнями старших класів загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів Вишгорода та Вишгородського району, Подільського району.

Реформування економіки  і модернізація освітньої сфери, спрямована на наближення її до соціально-економічних потреб суспільства, що покладають на середню школу складний обов’язок – поетапно здійснювати профорієнтаційну роботу у середніх навчальних закладах і готувати молодь до майбутньої професійної діяльності. У старших класах основне завдання школяра – визначитися з вибором ВНЗ. Для цього потрібна конкретна інформація про навчальні заклади, яку і надають, в повному обсязі, співробітники нашої кафедри.

6 листопада 2015 року викладачі кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей, доцент Мудра С.В. старший викладач Найдьонова А.В., старший викладач Пономаренко О.Г. Національного університету біоресурсів і природокористування України відвідали учнів 9-11 класів ЗОШ І-ІІІ ступенів із профорієнтаційними бесідами і надали вичерпну інформацію про факультети та спеціальності НУБіП України, а зокрема про напрями підготовки гуманітарно-педагогічного факультету. Під час групової та індивідуальної профконсультації учні виявили зацікавленість до спеціальностей гуманітарно-педагогічного факультету, задавали питання щодо прохідного балу на бюджетне навчання, предметів, що читаються, гуртожитків, культурно-масового життя факультету та ін.

доцент Мудра С.В., 
старший викладач Найдьонова А.В.,
старший викладач Пономаренко О. Г.

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook