Головою студентської організації гуманітарно-педагогічного факультету обрано Романа Завгороднього

October 8, 2015

2 жовтня на гуманітарно-педагогічному факультеті обирали голову студентської організації. У переповненій аудиторії зібралися студенти факультету, викладачі та завідувачі кафедр. Декан факультету Василь Шинкарук представив присутнім кандидата – студента другого курсу Романа Завгороднього, який до речі був виконувачем обов’язків голови студентської організації. Василь Дмитрович зазначив, що Роман дуже відповідальний. Під час літніх канікул організував і очолив студентський будівельний загін на факультеті. До того ж він – активний учасник масових заходів не лише факультетського, а й загальноуніверситетського рівня.


Після виступу самого претендента, на нього чекали запитання від аудиторії. Спершу професор Сидір Кіраль поцікавився його баченням співпраці зі студентством інших вишів. Через тісні зв’язки із Студентською організацією університету, пролунало у відповідь. Ще одне питання, яке задав заступник декана Ігор Буцик, стосувалося волонтерського руху на факультеті. Роман Завгородній запевнив, що розвивати волонтерство – у планах студентської організації.


Потому настав час для голосування. Практично одноголосно студенти гуманітарно-педагогічного факультету обрали головою студентської організації Романа Завгороднього.

Ольга Наконечна,
старший викладач кафедри соціальної педагогіки
та інформаційних технологій в освіті


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook