НДІ лісівництва та декоративного садівництва і ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція» представили на розгляд комісії свої науково-дослідні обєкти

June 19, 2015
ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція»

Відповідно до наказу ректора НУБіП України С.М. Ніколаєнка від 25.05.2015 року № 624 у НДІ лісівництва та декоративного садівництва і ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція» 17 червня 2015 р. відбулася перевірка стану виконання науково-дослідних робіт, що фінансуються за рахунок Державного бюджету України, виконуються за договорами з окремими міністерствами, установами, господарствами та ініціативної тематики.

Комісія у складі директора НДІ рослинництва, ґрунтознавства, біотехнологій та сталого природокористування, д.с.-г.н., проф. Булигіна С.Ю. (голова), заступника директора з наукової роботи ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція» к.с.-г.н., доц. Морозюк О.В. (секретар) і членів комісії – директора НДІ лісівництва та декоративного садівництва, д.с.-г.н. Василишина Р.Д., завідувача кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна, д.с.-г.н., проф. Бикіна А.В., заступника декана факультету землевпорядкування з наукової роботи, д. г. н., проф. Ковальчука І.П., начальника науково-дослідної частини, д.с.-г.н., проф. Отченашка В.В., наукового співробітника науково-дослідної частини Синельник Т.Б., головного метролога науково-організаційного відділу науково-дослідної частини Позднякова І.О. заслухала звіти про стан виконання робіт за І півріччя 2015 р. з кожної НДР.

Загалом за держбюджетною тематикою в інституті виконується 3 фундаментальних та 8 прикладних наукових тем. Крім цього, науковці інституту проводять 2 ініціативних дослідження.

У ході роботи комісія оглянула проблемну науково-дослідну лабораторію оброблення деревини, дослідні об’єкти у лісових масивах ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція» та науково-дослідні лабораторії у науковому корпусі Боярської ЛДС.

За результатами перевірки НДР та обговорення проблемних питань, комісією відмічено належний рівень організації та виконання наукових досліджень НДІ лісівництва та декоративного садівництва і ВП НУБіП України «Боярська ЛДС».

О.В. Морозюк, заступник директора з наукової роботи ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція»

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook