ПОДОРОЖ ПО ЄВРОПІ

May 20, 2015

 20 травня з нагоди відзначення Дня Європи в Україні в читальному залі бібліотеки зібралися студенти та викладачі, щоб вирушити у незвичайну подорож по Європі. Ця мандрівка була незвичайною тим, що учасники відвідали не тільки країни та міста Європи, а і їх найчарівніші куточки – сади та парки.
Гідом зголосився стати справжній знавець садово-паркового мистецтва та ландшафтної архітектури, викладач С.М.Брилінський.
Віртуальна мандрівка садами і парками вдало доповнювалась поетичними сторінками, які дібрала й підготувала викладач світової літератури О.М.Зборівська. Поезію Францції, Австрії та Іспанії, якими пролягав маршрут, читали студенти групи ЕоК-11М : Красільніков Назар, Дадерко Оксана, Туцький Тарас.
«Кінцевою зупинкою» мандрівки стала північ Європи – Англія, а саме Лондон, з його знаменитими парками. Зі всією чарівністю парків столиці Туманного Альбіону ознайомила присутніх викладач іноземних мов С.І.Куца. Побувавши в Англії, присутні ніби перенеслись в часи Шекспіра та Байрона. Відтворила цю атмосферу викладач Ж.М.Фик, підготувавши читців поезії цих авторів мовою оригіналу. Читанням «Сонета130» Шекспіра зачарувала Сорокоум Софія (група СпА-11М), а ліричними рядками Байрона – Сапеляк Роман (група СпА-11М).
Цікавим і пізнавальним доповненням до мандрівки стала книжково-ілюстративна виставка «Подорож по Європі», підготовлена працівниками читального залу, яка представлена двома розділами - « Літературна подорож» та «Подорож садами та парками Європи» . 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook