Відбулося засідання кафедри овочівництва і закритого грунту

May 21, 2024

21 травня 2024 р. відбулося засідання кафедри овочівництва і закритого ґрунту. Розпочав засідання завідувач кафедри Іван Федосій, який акцентував увагу на дотриманні дисципліни та організованості під час проведення іспитів, прозоро, не допускаючи нестатутних відносин.

Іван Олексійович поінформував, що в найближчий  тиждень в університеті відбудеться ряд подій серед яких вибори ректора - 28 травня відбудеться голосування, День університету та Всеукраїнська науково-практична конференція «Садівництво: сучасний стан та перспективи розвитку», присвячена 100-річчю від дня народження Петра Захаровича Шеренгового.

Завідувач кафедри зазначив особливості цьогорічної вступної кампанії та підкреслив на важливості подальшого проведення профорієнтаційної роботи на ОС Бакалавр та ОС Магістр, так як від майбутнього набору залежить кількість НПП кафедри.

Секретар кафедри Ірина Бобось повідомила про зміни в НМК на які необхідно звернути увагу під час оновлення робочих навчальних програм.

Підбиваючи підсумки засідання, завідувач кафедри Іван Федосій наголосив на необхідності організованості, згуртованості та озвучив ряд спільних завдань. На засіданні було розглянуто й інші важливі питання життєдіяльності кафедри.

Віра Кутовенко,

доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook