Організаційні моменти проходження виробничої практики у маркетологів – основна тема зустрічі студентів 3 курсу з наставником та завідувачем кафедри

April 29, 2024

 

     Одним із основних аспектів навчання для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою 075 «Маркетинг» є проходження практичної підготовки. Відповідно до ОПП 075 «Маркетинг» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти здобувачі освіти під час навчання проходять навчальну та виробничу практику. І відповідно до навчального плану студенти третього курсу мають пройти виробничу практику на підприємствах аграрного сектору та переробних галузей.

 

     Саме даному питанню 19 квітня було присвячено зустріч зі студентами 3 курсу завідувача кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Валерія Михайловича БОНДАРЕНКА та наставника Олени Вікторівни НАГОРНОЇ в очно дистанційному форматі.

       Студентам було надано детальне пояснення щодо термінів та умов проходження виробничої практики, критеріїв вибору бази практики. Студенти також отримали інформацію про особливості юридичного оформлення виробничої практики, організаційні аспекти подачі інформації, отримали подальші рекомендації щодо оформлення та успішного проходження виробничої практики.

     Крім того, детальну увагу студентів було зосереджено на інформації, яка буде викладена на сайті кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі у розділі «Практичне навчання» і необхідності моніторингу інформації на ньому, адже робоча програма, підписаний наказ про проходження практики будуть розміщені одразу як тільки будуть затверджені та офіційно підписані керівництвом університету.

     Увагу студентів акцентовано також на тому, що виробнича практика завершується захистом звіту про проходження практики на кафедрі, за результатами захисту якого виставлятиметься оцінка і відбуватиметься формування перевідного наказу на наступний курс.

 

      На завершення зустрічі студентам було надано відповіді на всі питання, які стосуються успішної організації виробничої практики.

 

Аліна КРАВЧЕНКО
староста 3 курсу 1 групи спеціальності 075 "Маркетинг"

Олена НАГОРНА
наставник студентів 3 курсу 1 групи спеціальності «Маркетинг»
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook