Інформаційний вебінар в межах проекту QuantiFOR

April 30, 2024

 

Запрошуємо українських аспірантів і дослідників у сфері лісового господарства (будь-які університети та інститути) на інформаційний вебінар 30 квітня щодо проєкту QuantiFOR - ініціативи між Шведським сільськогосподарським університетом та НУБІП України, фінансованою Шведським Інститутом.
Про що проєкт? Про передачу найкращих дослідницьких практик у лісовій науці молодим українським вченим. Під словом "молодим" мається на увазі початок кар'єри, а ніяк не біологічний вік. Але багато заходів будуть корисні і для досвідчених науковців.
У цьому проекті основний фокус спрямований на дослідників у галузях лісівництва та лісових культур (лісовідновлення). Однак і дослідники у сфері лісовпорядкування й таксації, біорізноманіття та лісової екології, планування і менеджменту також можуть взяти участь в основних заходах.
На вебінарі детально буде представлений план заходів на 2024-2025 рр. і хто та як може взяти участь у проекті. Коротко про реалізацію проекту:
- технічні воркшопи з основ програмування R з фокусом на лісові наукові дані та базове моделювання;
- технічний воркшоп з основ геоінформаційних систем (ГІС);
- воркшоп з міжнародної обізнаності (як опублікуватись у міжнародному журналі, виграти грант, отримати стипендію тощо);
- літня школа (у 2025 р.) з кількісних методів у лісовій науці, з теоретичними та практичними сесіями.
Усі ці заходи будуть у Києві, строго вживу (з переходом у бомбосховище на випадок тривоги).
Будуть і вебінари від шведських дослідників (англійською). Зокрема восени (2024 р.) і навесні (2025 р.) та дві великі сесії з доповідями від відомих шведських науковців з синхронним перекладом на українську мову.
Щодо офлайн-заходів, то QuantiFOR радо зустріне аспірантів та дослідників з переміщених установ і таких, які знаходяться у прифронтових територіях. Таким учасникам заходів ми оплатимо проживання у Києві та квитки.
Більш детальну інформацію можна буде отримати на вебінарі 30 квітня. Для комунікації з учасниками створено Телеграм-канал проєкту, де будуть всі анонси наших заходів (посилання).

До зустрічі на вебінарі!

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook