Тиждень англійської мови: літературний вечір на кафедрі англійської філології

April 23, 2015
навчальний корпус № 1, ауд. 57

22 квітня 2015 викладачі кафедри англійської філології організували творчий літературний вечір з англійської мови.

Метою даного заходу була популяризація англійської мови серед студентів, формування полікультурного простору, розвитку мовних навичок, виховання культури спілкування, потреби в практичному використанні іноземної мови; розширення кругозору та пізнавальної активності студентів.

Літературний вечір проходив відповідно до плану роботи і студенти з радістю відгукнулися на нього та активно брали участь у заході.

Дуже було приємно, що студенти всіх факультетів проявили ініціативу і прикрасили стіни першого корпусу барвистими та незабутніми стінгазетами.

Грамотно і з ентузіазмом поставилися студенти до поставленої перед ними задачі. Під керівництвом викладачів кафедри студенти збирали матеріал та оформляли стінгазети.

У ході зустрічі студенти розповідали вірші, сонети, співали пісні, дивилися презентації та показували театралізовані інсценування. Весело і невимушено пройшла ця зустріч. Командний дух, активність, ініціатива - все це стало відмінною рисою даного заходу. Студенти отримали емоційний заряд на весь тиждень. Свято вийшло яскраве та барвисте. Студенти впевнено трималися на сцені, виконували популярні пісні англійською мовою в супроводі ритмічних танців під запальну музику. Виступ приніс велике задоволення учасникам і глядачам.

Літературний вечір англійської мови залишив море вражень, відкрив двері у світ таланту, перспектив та реалізації студентських потенціалів, надав ще більшої впевненості, стимулів для набуття нових знань за допомогою вивчення і активного використання англійської мови в навчанні, житті і творчості кожного.

Щиро дякуємо в.о.завідувача кафедри Харчук Н.С., викладачам кафедри та студентам за організацію та проведення літературного вечера

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook