Для селекціонерів читають лекції наші випускники

8 April 2024, 15:27

   В рамках дисципліни "Насіннєві фонди та їх логістика" за ініціативи професора кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М. О. Зеленського Віталія Жемойди та асистента Романа Спряжки відбулись зустрічі із представниками компанії ТОВ «КВС-Україна» – випускниками кафедри, які нині працюють на керівних посадах в селекційних компаніях. Вони діляться досвідом з молодим поколінням.

   На першій зустрічі 27 березня Ігор Давидюк – начальник відділу розвитку продуктів та агросервісу Зернові культури компанії КВС-УКРАЇНА, випускник кафедри 2011 року, провів лекцію на тему: "Використання гетерозису у зернових культур".

 

   На другій зустрічі, 3 квітня Сергій Красновський – кандидат сільськогосподарських наук, начальник відділу розвитку продуктів та агросервісу Департаменту кукурудзи та соняшнику ТОВ "КВС-УКРАЇНА", випускник кафедри 2008 року ознайомив студентів із тенденціями розвитку ринку насіння кукурудзи провівши лекцію на тему: "Кукурудза. Огляд ринку та насінництво". 

   Студенти прийняли активну участь у дискусіях з питань вирощування, доробки та логістики високоякісного насіннєвого матеріалу, та виявили зацікавлення в творчому шляху випускників, адже студентам випускного курсу цікаво за рахунок яких особистих якостей та як швидко можна досягти кар’єрного успіху.

 

Дякуємо Ігорю Давидюку та Сергію Красновському за цікаві лекції та приділений час!

Ірина Шпакович, Роман Спряжка 
асистенти кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О. Зеленського
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook