Викладачі і студенти кафедри готельно-ресторанної справи та туризму підвищують компетенції з цифровізації туризму

April 3, 2024

     На початку квітня 2024 року викладачі та студенти кафедри готельно-ресторанної справи та туризму, з метою підвищення своїх компетенцій, були слухачами лекції-дискусії на тему: «Цифрові інструменти відновлення і розвитку туризму в громадах». Спікерка - Олена Чернега - лідерка віртуального туризму, докторка філософії, експертка з туризму та практикиня з формування туристичного продукту та цифрового туристично-культурного продукту, репутації та брендингу території, засновниця ГО "Цифровізація туризму та культури».

     Під час зустрічі наголошено на тому, що широке застосування цифрових технологій у сфері туризму зумовлює глибокі трансформації у системах управління туризмом, як на національному рівні, так і на рівні окремих туристичних дестинацій, що цифрові технології дозволяють швидко адаптуватися до кризових ситуацій та підтримати економіку країни, сформувати відповідний бренд України як незламної, креативної, інноваційно спрямованої держави.


    Також слухачам представлено реальні приклади підтримки та впровадження органами державної влади інноваційних цифрових проєктів в окремих сферах економічної діяльності, зокрема у туризмі та культурі.

Щиро дякуємо за чудову лекцію!

Ірина КУДІНОВА,
доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook