Профорієнтація в Боярському фаховому коледжі

March 27, 2024
Одним із найважливіших кроків у житті є вибір професії. Від того, яким буде твій вибір залежить, як складеться подальше життя та як ти в ньому будеш себе почувати.
У рамках проведення профорієнтаційної роботи на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології 26 березня 2024 року доцент кафедри екології агросфери та екологічного контролю Павлюк Сергій Дмитрович провів бесіду з студентами 4 курсу Боярського фахового коледжу щодо вступу майбутніх абітурієнтів на факультет захисту рослин, біотехнологій та екології.
Студенти були ознайомлені з усіма можливостями навчання в НУБіП України, на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології та кафедрі екології агросфери та екологічного контролю, яка є випусковою за спеціальністю 101 «Екологія». Також було розказано багато цікавих фактів та історій із студентського життя, надано широку інформацію про факультет, та кафедри, особливості освітньо-професійної програми «Екологія», можливості навчання за програмами подвійних дипломів, навчання на військовій кафедрі, широкими можливостями для студентського самоврядування, працевлаштування після навчання.
Увагу студентів було акцентовано також і на Всеукраїнських олімпіадах НУБіП України для професійної орієнтації випускників шкіл та коледжів, реєстрація на які триває до початку квітня.
Наприкінці зустрічі студенти подякували за пізнавальну бесіду та виявили бажання навчатися на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології за спеціальністю 101 «Екологія».
 

С. Павлюк, доцент кафедри екології агросфери та екологічного контролю 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook