Вітаємо з Днем народження Василя Дмитровича ШИНКАРУКА

March 25, 2023

 

Дружна родина гуманітарно-педагогічного факультету вітає із Днем народження доктора філологічних наук, професора, Заслуженого працівника освіти України

 

Василя Дмитровича ШИНКАРУКА! 

 

 

 Ми знаємо Вас, Василю Дмитровичу, як компетентного та досвідченого фахівця, вимогливого і надзвичайно відданого своїй праці, мудрого і розсудливого керівника, талановитого й знаного науковця. Ви розвиваєте українську освіту і науку, виховуєте нове покоління громадян України, передаючи кожному юнакові і кожній юнці неоцінений скарб високої освіченості та духовності.

Для викладачів Ви – узірець для наслідування, для студентів – авторитетний учитель і порадник. Ваш життєвий та управлінський досвід, вагомий науковий доробок слугують як теоретичним, так і практичним орієнтиром для нових поколінь.

Найперше завдячуємо Вам за те, що маєте високе уміння – уміння бути Людиною. Людиною душевною і щирою, енергійною і товариською, порядною і виваженою, цілеспрямованою і справедливою, наполегливою і працелюбною. Людиною, що має величезне бажання творити добро!
Хай кожна сторінка Вашого часопису рясніє міцним здоров'ям, благополуччям, щедрістю долі, щастям, творчою наснагою, незгасною енергією та невтомністю в повсякденні, яскравими успіхами та здійсненням найзаповітніших мрій. Нехай Боже благословіння освячує Ваш життєвий шлях, а кожен день буде осяяний високим злетом душі, добрим самопочуттям і гарним настроєм. Нехай рідні завжди оточують вас любов'ю та розумінням, а колеги — повагою. Хай щастить на всіх перехрестях долі!

 

З любов’ю, вдячністю та повагою
професорсько-викладацький та студентський колективи
гуманітарно-педагогічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook