Черговий старостат на факультеті інформаційних технологій

March 18, 2024

15 березня відбулося зібрання студентського активу факультету інформаційних технологій. До зустрічі приєднались не тільки старости, а й сенат студентської організації факультету.

Декан факультету Олена Глазунова під час зустрічі зосередила свою увагу на основних питаннях порядку денного, а саме: підготовці до переходу на дистанційне навчання студентів 2 курсу, та виходу на очне навчання 3 курсу, підготовці до проміжної атестації у 2-му навчальному семестрі, а також на важливості відвідування занять студентами.

Під час зборів також обговорили і результати відвідування гуртожитку №7, в якому проживають студенти факультету, та підготовці до зустрічі із студентами у гуртожитку №10.

Важливим питанням порядку денного було і обговорення із студентським активом підготовки до XL Міжнародного фестивалю художньої творчості “Голосіївська весна -2024”. Жваве обговорення викликали умови проведення конкурсу та планування участі у фестивалі.

На завершення старостату, декан факультету анонсувала окрему зустріч для студентів 4 курсів, яка буде присвячена питанням вступу у магістратуру.

 

Валентина Корольчук,
заступник декана факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook