I тур Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Європейські студії» відбувся на кафедрі глобальної економіки

4 March 2024, 10:32
Кафедра глобальної економіки
  Згідно наказу ректора НУБіП України від 05.12.2023 р. № 1265 «Про проведення I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади в 2023-2024 н.р. у НУБіП України» та розпорядження декана економічного факультету Анатолія Діброви від 16 лютого 2024 р. № 1 «Про проведення I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальностей та навчальних дисциплін» 28 лютого 2024 року на кафедрі глобальної економіки відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Європейські студії» для здобувачів вищої освіти ОС «Бакалавр» спеціальності «Економіка» ОПП «Міжнародна економіка». Проведення студентських олімпіад з навчальних дисциплін, спеціальностей і освітніх програм активізує розвиток творчого мислення студентів і стимулює змагань в навчанні, підвищує якість підготовки кваліфікованих фахівців, прищеплює студентам зацікавленості та любові до вибраної професії, заохочує талановитих студентів, які мають глибокі знання та широкий світогляд, студентів, які у майбутньому готові розвивати науку.
  В олімпіаді прийняли участь студенти ОС Бакалавр спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Міжнародна економіка» 1 курсу 2 групи, які є членами студентського гуртка кафедри глобальної економіки «Міжнародна економіка».

  Конкурсні завдання для вирішення передбачали наявність у студентів теоретичних знань та навичок розв′язку практичних завдань з навчальної дисципліни «Європейські студії». В якості завдань для виконання учасникам було запропоновано написати огляд вступу будь-якої європейської країни до ЄС. Дати оцінку, як саме вступ до Європейського Союзу вплинув на економіку, соціальне життя та добробут тієї чи іншої країни.
  Переможцями І етапу студентської олімпіади у 2023-2024 навчального року стали:
І місце – Ольга Гончаренко, студентка 1 курсу 2 групи ОС Бакалавр 051 «Економіка» ОПП «Міжнародна економіка»;
ІІ місце – Марія Йоєнко, студентка 1 курсу 2 групи ОС Бакалавр 051 «Економіка» ОПП «Міжнародна економіка»;
ІІІ місце розділили – Софія Гудзішевська та Софія Холодна, студентки 1 курсу 2 групи ОС Бакалавр 051 «Економіка» ОПП «Міжнародна економіка».

  Всім учасникам І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади дякуємо за учать та бажаємо подальших малих та великих перемог!
к.е.н., доцент кафедри глобальної економіки,
гарант ОПП "Міжнародна економіка"
Кірейцева О. В.
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook