Підсумки щорічної олімпіади зі спеціальності «Соціальна робота»

5 March 2024, 11:15

Щороку кафедра соціальної роботи та реабілітації проводить олімпіаду для здобувачів освітніх рівнів «Бакалавр» та «Магістр». Не став виключенням і цей рік.

Відповідно до листа Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» МОН України від 07.11.2023 р. № 2994 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади з галузей знань та спеціальностей у 2023-2024 н.р.» та наказу ректора НУБіП України від 05.12.2023 р. № 1265 «Про проведення I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади в 2023-2024 н.р. у НУБіП України» 7 та 11 березня  2024 року на гуманітарно-педагогічному факультеті було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 231 «Соціальна робота».
В олімпіаді взяли участь 134 здобувача першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 231 «Соціальна робота» та 32 здобувача другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 231 «Соціальна робота» ОПП «Соціально-психологічна реабілітація».
Олімпіада розгорнулася у два важливі етапи: теоретичний та практичний.
Теоретичний етап олімпіади осягав у собі комплекс завдань з фахових дисциплін. Практична частина олімпіади, в свою чергу, дарувала можливість учасникам розгорнути свій творчий потенціал через виконання індивідуальних творчих завдань, в яких виявлялася не тільки здатність до творчого мислення, але й вміння застосовувати теоретичні знання на практиці.
Ці етапи спільно утворювали цілісний образ олімпіади, де кожен учасник міг проявити свої здібності та поглибити свої знання.
За результатами проведення олімпіади членами журі було визначено шість переможців ОС «Бакалавр»: перше місце виборов Андрій Галанін, друге місце було поділено між Анастасією Лівіцькою та Мар’яною Дюджок, третє місце посіли:  Вікторія Коваль, Анастасія Бабенко та  Любов Павліковська, а також 3 переможця ОС «Магістр»: 1 місце – Ігор Хмарський; 2 місце – Олександр Алєксєєв; 3 місце – Валентина Опанасенко.
Вітаємо переможців олімпіади! Бажаємо творчих успіхів та натхнення! 
 
Ніна Тверезовська, 
професор кафедри соціальної роботи та реабілітації
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook