Виховна година в гуртожитку НУБіП України №6

March 12, 2024
Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

Від того яких фахівців готує заклад вищої освіти, - залежить потенціал нації. Саме тому освіта є важливим джерелом розбудови нашої держави. Перед освітою стоїть багато завдань, але найголовніше – виховувати гідних громадян, всебічно розвинених особистостей з широким світоглядом, високим рівнем інтелекту, здатних адаптуватися до вимог сучасного життя, висококваліфікованих фахівців, які могли б втілювати новітні перетворення у виробництво. Реалізувати завдання виховання особистості студента можливо лише за умови єдності трьох складових освіти – навчання, розвитку івиховання.


8 березня старший викладач Юрій Масалович у гуртожитку №6 провів виховну годину серед студентів 11 групи 1 курсу та 12 групи 2 курсу. Розмова була дружньою та відвертою.

Першим питанням зустрічі було обговорення підсумків навчальної роботи в минулому семестрі. Юрій Степанович нагадав мешканцям про економію електроенергії, води і газу. Було обговорено виконання правил поводження під час тривоги, правил проживання і манери поводження у гуртожитках НУБіП України. Окремо обговорили санітарний стан кімнат і місць загального користування, дбайливого ставлення до твердого та м’якого інвентарю.


Слава Україні!
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook