Глибоко сумуємо з приводу непоправної втрати – передчасної смерті проректора з наукової роботи та інноваційної діяльності, доктора сільськогосподарських наук, професора Кондратюка Вадима Миколайовича

March 2, 2024

 Колектив юридичного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України глибоко сумує з приводу смерті проректора з наукової роботи та інноваційної діяльності, доктора сільськогосподарських наук, професора Кондратюка Вадима Миколайовича.

У нашій пам’яті Вадим Миколайович назавжди залишиться Людиною з великої літери:  професіоналом своєї справи, висококваліфікованим управлінцем, доброзичливим колегою, надійним порадником. Вадим Миколайович з його невичерпною енергією, ентузіазмом, запалом до роботи, бажанням жити і творити був прикладом для нас. Його знання, досвід, життєві принципи, щоденна копітка праця були вагомим внеском у розвиток нашого університету.

Добрий, світлий спомин про Вадима Миколайовича назавжди залишиться у серцях рідних, близьких, друзів, колег – усіх, хто його знав, любив та шанував.

Схиляючись у скорботі та розділяючи біль втрати, висловлюємо щирі співчуття нашій колезі - дружині померлого – доценту кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. академіка В.З. Янчука  Кондратюк Тетяні Миколаївні, родині, близьким та колегам.

            Нехай його душа знаходить спокій у вічності!

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook