Магістранти спеціальності «Філологія» відвідали публічну лекцію «Підтримка України Сполученими Штатами – розмова з американськими політичними лідерами»

February 20, 2024
19 лютого 2024 року магістрантам першого року навчання спеціальності «Філологія» випала нагода взяти участь у дискусії під час публічної лекції у посольстві Сполучених Штатів Америки в Україні, організованої за підтримки фонду Віктора Пінчука. Учасники заходу обговорили важливість підтримки України американськими партнерами і можливий вплив на неї з боку виборчого процесу, що триває в США.
  Особливий інтерес становили виступи Брайана Фіцпатріка, члена Палати представників Конгресу США та Майкла Помпео, 70-ого Держсекретаря США. До заходу долучилися провідні українські лідери громадської думки, експерти, політики, представники громадянського суспільства, журналісти та студенти.
  У вступному слові Брайан Фіцпатрік запевнив, що Конгрес США і надалі підтримуватиме Україну: «Ми й надалі підтримуватимемо Україну стільки, скільки буде потрібно для того, щоб упевнитися, що вона досягне перемоги. Це не просто перемога для України, це перемога для миру у всьому світі».
  Цю думку продовжив Майкл Помпео: «Вважаю, що ви можете розраховувати на США в плані надання Україні тих елементів інфраструктури, які ми здатні забезпечити протягом будь-якого часу, який знадобиться Україні для досягнення остаточного успіху».
  Спікери також наголосили на ролі молоді у проведенні реформ і повоєнному процесі відбудови України.
  Із вірою у Перемогу.
 
 
Дарина Михайлюк, Дмитро Гудименко,

студенти групи Філ-23001м

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook