ЕКСКУРСІЯ СТУДЕНТІВ ЕКОНОМІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ДО ВІДДІЛЕННЯ МАЙБУТНЬОГО АТ КБ «ПРИВАТБАНК» В ЯКІЙ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ СТУДЕНТИ ОПП «МІЖНАРОДНА ЕКОНОМІКА»

December 7, 2023
Студентам економічного факультету 05 грудня 2023 року було проведено екскурсію до Відділення майбутнього АТ КБ «ПРИВАТБАНК» (вул. Майдан Незалежності, 2).
На зустрічі з студентами була Неля ГРЕБІНІЧЕНКО, керівник центру інноваційного розвитку банку у головному офісі. Вона презентувала організацію роботи та особливостях здійснення основних операцій банку у майбутньому, принципах обслуговування фізичних та юридичних осіб, ключових засадах взаємодії з клієнтами в умовах цифровізації. Під час екскурсії студенти ознайомились з організацією простору банківського офісу, отримали відповіді щодо важливих професійних навичок, необхідних персоналу банку.
АТ КБ «ПРИВАТБАНК» у 2021 році відкрив перше в Україні цифрове банківське відділення, що є комфортним хабом, працює без традиційних кас, оснащене мультитачбарами, диджитал-екранами, кіосками самообслуговування. При вході до відділення за допомогою біометрії відбувається розпізнавання клієнта, якому відразу пропонується одна з операцій, інтегрована у додаток Приват 24. Якщо ж потрібно зробити готівкову операцію, в нагоді стануть універсальні банкомати, розташовані у відділені і захищені від стороннього впливу.
Представники від студентів зі спеціальності «Міжнародна економіка» разом із старостою Холодною Софією дуже задоволені даним заходом і були заохочені подарунковими календариками.
 

З усіма цими інноваційними технологіями мали змогу ознайомитися студенти економічного факультету НУБіП України. 

Куратор академічної групи 1 курс "Міжнародна економіка"

к.г.н., Доцент кафедри глобальної економіки Юлія ПЕРЕГУДА

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook