Четвертий курс зустрівся з керівництвом гуманітарно-педагогічного факультету

November 8, 2023

   Ні проливний дощ, ні повітряні тривоги не могли перешкодити зустрічі четвертого курсу з деканом гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів та природокористування України.
   Нещодавно четвертокурсники вийшли на навчання наживо, після кількатижневого навчання онлайн. За роки навчання науково-педагогічні працівники та куратори з радістю спілкувалися перед початком зустрічі: хто хвалився погодинною роботою за фахом, дехто радився щодо кваліфікаційних робіт та дипломних проєктів, беззаперечно, всі планували місця практики.
   – У Вас важливий і відповідальний етап навчання попереду, – зауважила декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна САВИЦЬКА, – оскільки попереду і кваліфікаційний іспити, і вступ до магістратури. Нашій країні потрібні фахівці з різних галузей та спеціальностей, гуманітаристика передусім.

 

   Перед четвертим курсом виступили завідувачі кафедр факультету, студенти спілкувалися з кураторами, ставили питання щодо освітнього процесу в наступному семестрі, цікавилися індивідульними заняттями та різними видами практик та їхнім періодом. На ці та інші питання відповідали заступники декана Ігор БУЦИК, Світлана ХАРЧЕНКО, Наталія ШЕВЧЕНКО та Богдан НАЗАРОВ.

 

   Студенти розійшлися по кафедрах, аби познайомитися з новітньою літературою, інформацією загалом, дехто ще спілкувався зі своїми керівниками бакалаврських робіт.

 

 
   – Ми, студенти, поза всякими сумнівами, хочемо отримувати знання, бо сучасний професійний світ дуже вимогливий і конкуренція дуже велика, – зауважила Анастасія АРЧА, – тому не тільки вчимося, але й всерйоз думаємо про магістратуру! Без повної вищої освіти складно себе зреалізувати та досягти карʼєрного росту.

 

   …З однокурсниками ще довго спілкувалися стежками Ботанічного саду… Він, як ніколи, цього року неперевершений!


Дмитро КОТВИЦЬКИЙ,
студент 4 курсу спеціальності «Журналістика»

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook