ННЛ «AGMEMOD» економічного факультету гостино відкриває двері для майбутніх абітурієнтів міжнародників

November 12, 2023
НУБіП України

 Підготовлена людина процвітатиме
незалежно від того, в якому напрямку
розвиватиметься економіка.
Роберт Кійосакі

Один із важливих виборів у житті людини – це вибір професії. Серед різноманіття вищих закладів можливо розгубитися, тому НУБіП України надає можливість допомогти майбутнім абітурієнтам у визначенні їх життєвого шляху, запрошуючи на Дні відкритих дверей. Незважаючи на складні виклики сьогодення в усьому світі та нашій країні, щороку наш університет проводить Дні відкритих дверей, відкриваючи перед майбутніми студентами необхідну інформацію про спеціальності, щоб допомогти їм із визначенням професії.
9 листопада 2023 року відбувся День відкритих дверей в НУБіП України тому економічний факультет і всі кафедри факультету гостинно зустрічали своїх майбутніх абітурієнтів. Після загальної інформаційної частини з економічним факультетом, продовжилося знайомство з кафедрами.
Кафедра глобальної економіки запросила для детальнішого ознайомлення з майбутньою освітньою програмою «Міжнародна економіка» школярів у супроводі їх класних керівників у навчально-наукову лабораторію «AGMEMOD». 
 
Завідувач кафедри глобальної економіки економічного факультету д.е.н., професор Наталія ВДОВЕНКО прорекламувала школярам освітню програму «Міжнародна економіка», яка забезпечує підготовку фахівців високого професійного рівня для бізнесу, органів самоврядування, державних установ та організацій, де ми не просто навчаємо теорії, ми все поєднуємо з практикою, а для цього на кафедру приїжджають роботодавці і проводять студентам лекції, семінари, майстер – класи, тобто ми готуємо майбутніх керівників для роботи в різних сферах діяльності.     
Школярі були в захваті отримати можливість познайомитися із сучасною навчально-науковою лабораторією «AGMEMOD», а завідувачка Анастасія ЯЦУН продемонструвала можливості лабораторії на екранах комп’ютерів,  де за допомогою моделі є можливість здійснювати прогнозне оцінювання галузевого розвитку та аналізувати вплив агрополітичних рішень на розвиток аграрного сектору економіки для оцінки поточної економічної ситуації.
Доцент кафедри глобальної економіки, к.е.н. Наталія КОРОБОВА під час спілкування із майбутніми абітурієнтами звернула їхню увагу на те, що на освітній програмі «Міжнародна економіка», вони навчаться по сучасному економічному мислити, розберуться як же реалізувати свої знання в глобальному просторі, зрозуміють як приймати рішення на міжнародних агропродовольчих ринках і дійсно круто розберуться і в ринках рослинництва і тваринництва, бо вивчатимуть технології виробництва і обов’язково знайдуть високооплачувану роботу.
Кафедра глобальної економіки запрошуємо Вас стати успішними і ми разом з Вами будемо писати історію Вашого успіху! З нетерпінням чекаємо майбутніх абітурієнтів міжнародників НУБіП України.
 
к.е.н., доцент кафедри глобальної економіка Ольга КОСЯК;
асистент кафедри глобальної економіки Марина ПАВЛЕНКО
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook