Кафедра міжнародних відносин долучилася до загальноуніверситетського дня відкритих дверей

November 10, 2023

9 листопада 2023 р. кафедра міжнародних відносин і суспільних наук долучилася до загальноуніверситетського заходу – Дня відкритих дверей для випускників шкіл, який відбувся уже традиційно у змішаному форматі, як офлайн, так і онлайн. Завдяки такому поєднанню вдалося залучити значну кількість бажаючих випускників шкіл – майбутніх абітурієнтів – дізнатися про наш університет: його можливості та перспективи майбутнього його вихованців. До офлайн-дійства долучилися школярі Києва та області, а до онлайн-заходів школярі із різних регіонів України, у тому числі й запрошені кафедрою міжнародних відносин і суспільних наук.

Перед юними гостями із відеозверненням виступив ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко, зокрема, очільник університету спинився на якості освіти. Продовжив зустріч відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський, який розповів про особливості вступної кампанії у 2024 році, акцентуючи увагу на основних правилах вступу. З боку студентства про його життя розповіли представники Студентської організації. Надалі запрошені розійшлися по факультетах, спеціальності яких викликали вподобання. Колектив гуманітарно-педагогічного факультету презентував себе в ошатній Блакитній залі та на кафедрах відповідних спеціальностей.
На кафедру міжнародних відносин і суспільних наук завітали старшокласники Оболонської школи № 170 та 231, Еколого-природничого ліцею №116, Новосілківського ліцею «Ерудит» та Миронівського академічного ліцею № 3, а також дистанційно відвідали 10-11-класники Великосевастянівського ліцею Христинівської міської ради Черкаської області.

    

     

     

Наші абітурієнти були ознайомлені з особливостями здобуття вищої освіти за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», можливість проходити навчання та стажування за кордоном, при бажанні реалізувати свій творчий та спортивний потенціал, перспективи майбутнього працевлаштування та багато іншого. Також наші гості переглянули рекламний відеоролик і презентацію. Спілкування проходило у щирій та невимушеній атмосфері, гості пригощалися смаколиками.

 

Людмила Лановюк,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook