Вони наближають Перемогу

November 9, 2023

 

1Кожна зустріч з нашими воїнами – це щемливі відчуття, впевненість у наближенні Перемоги. Такою була із воїнами Ярославом та Іваном, які прибули з «нуля».

Зустріч з героями відбувалась у студентському гуртожитку 8 листопада.

Наші гості - люди сильної волі, міцного характеру, упевнені у собі, справжні патріоти України. З глибоким сумом та болем в очах  ділилися з студентами  спогадами, розповідями, що пережили за час, проведений на передовій.  Захисники своїм прикладом показали, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але і вчинками доводити це.

354

Відповідаючи на запитання студентів, гості намагалися у доступній формі розповісти про життя на війні, про солдатську єдність, братство, і про все те, що цікавило студентів. Говорили про військові будні зі сльозами на очах, а в залі панувала тиша…

Зустріч була дуже цікавою, аналізували питання, які хвилюють всіх, хто живе в умовах війни, хоч і в різних за критичністю ситуаціях. Зокрема, говорили про життя і смерть, страх,  мужність, героїзм, відповідальність, цінність знання, очікувану перемогу і майбутнє України, яке, на переконання всіх, буде мирним і процвітаючим.

26

На завершення теплої і хвилюючої зустрічі студенти подякували нашим захисникам та вручили їм пам’ятні сувеніри. Гості, в свою чергу, студентам добросовісно вчитися, щоб бути справжніми професіоналами, які будуватимуть нове, заможне і щасливе життя.

Шанувати наших воїнів-захисників – це наш святий обов’язок. Щира дяка воїнам, які захищали та захищають нас, надаючи нам можливість навчатися та працювати. Слава Україні! Слава незламним ЗСУ!

Любов ГУРКО,
вихователь гуртожитку
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook