Підвищення кваліфікації викладачів кафедри глобальної економіки в рамках теми «Академічна доброчесність та тайм-менеджмент при підготовці наукових робіт»

November 2, 2023

Викладач кафедри глобальної економіки Юлія Андріївна ПЕРЕГУДА, прийняла участь у Міжнародному підвищенні кваліфікації (вебінарі) на тему: «Академічна доброчесність та тайм-менеджмент при підготовці наукових робіт: зарубіжний та вітчизняний досвід».
Організатором міжнародного підвищення кваліфікації (Вебінару) був Інститут Науково-дослідний Люблінського науково-технологічного парку та IESF Міжнародна фундація науковців та освітян.
В рамках підвищення кваліфікації доцент кафедри Юлія Андріївна Перегуда ознайомились з проблематикою в рамках тематики наука і тайм менеджмент ефективні техніки управління часом. Також була окрема тема, щодо світових стандартів академічного письма: від теорії до практики (з урахуванням вимог провідних світових видавництв та університетів), які є цінними для подальшого впровадження та використання матеріалів в рамках наукових дисциплін зі студентами спеціальності «Міжнародна економіка», а напрямок академічної доброчесності та навички якісного академічного письма як важливі компетентності здобувачів вищої освіти, особливо вважливими при формуванні тайм-менеджментк та написання кваліфікаційної роботи. 
 

 
Сертифікат про проходження міжнародного підвищення кваліфікації (Вебінару) є документом, який підтверджує міжнародний досвід учасника та враховується під час ліцензування та акредитації освітніх послуг ЗВО.

Дякуємо нашим викладачам за розвиток та цінні наукові здобутки! 

асистент кафедри глобальної економіки

Марина ПАВЛЕНКО

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook